ZAMĚSTNANCI ŠKOLNÍ JÍDELNY                                             níže si můžete stáhnout přihlášku ke stravování

Vedoucí školní jídelny                                                                                                přihláška ke stravování 1
Jitka Janovská

Vedoucí kuchařka                                                                              zde naleznete podrobnosti o konvektomatu :         Konvektomaty
Hana Smolíková

Pomocná kuchařka
Jana Tichovská
Kateřina Boušková

Telefon: 739 631 688
Email: jidelna@msskalice

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnic 1169/11 EU

1)      obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich

2)      korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

3)      vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

4)      ryby a výrobky z nich

5)      podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

6)      sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život

8)      skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

9)      celer a výrobky z něj

10)  horčice a výrobky z ní

11)  sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)  Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, 1, vyjádřeno SO2

13)  Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj

14)   Měkkýši a výrobky z nich