zde si můžete stáhnout přihlášku ke stravování :    přihláška ke stravování

  zde naleznete podrobnosti o konvektomatu :         Konvektomaty

 

Vedoucí školní jídelny:

Jitka Janovská

Telefon: 739 631 688
Email: jidelna@msskalice

 

Hlavní kuchařka:

Hana Smolíková

 

Pomocná kuchařka:

Jana Tichovská

Jaroslava Plešková

NAŠE NOVÁ JÍDELNA

Svačinky pro naše malé strávníky

 

 

 

Menší ochutnávka našich jídel domácí výroby

Pražská hovězí pečeně,rýže

Francouzské brambory

Plněná sekaná, bramborová kaše

Rajská omáčka s kolínkama

Obalovaný květák, brambor

Bramborový knedlík, špenát, vepřové maso

 

Bramborová roláda s uzeným masem, zelí

Povidlové buchty

Knedlo, zelo, vepřo

Hamburger

Brambory, pečená krkovice, zelí

Guláš s kolínkama

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnic 1169/11 EU

1)      obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich

2)      korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

3)      vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

4)      ryby a výrobky z nich

5)      podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

6)      sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život

8)      skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

9)      celer a výrobky z něj

10)  horčice a výrobky z ní

11)  sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)  Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, 1, vyjádřeno SO2

13)  Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj

14)   Měkkýši a výrobky z nich