zde si můžete stáhnout přihlášku ke stravování : přihláška ke stravování
zde naleznete podrobnosti o konvektomatu : Konvektomaty
Vedoucí školní jídelny:
Jitka Janovská
Telefon: 739 631 688
Email: jidelna@msskalice
Hlavní kuchařka:
Hana Smolíková
Pomocná kuchařka:
Jana Tichovská
Jaroslava Plešková
NAŠE NOVÁ JÍDELNA
Svačinky pro naše malé strávníky
Menší ochutnávka našich jídel domácí výroby
Pražská hovězí pečeně,rýže
Francouzské brambory
Plněná sekaná, bramborová kaše
Rajská omáčka s kolínkama
Obalovaný květák, brambor
Bramborový knedlík, špenát, vepřové maso
Bramborová roláda s uzeným masem, zelí
Povidlové buchty
Knedlo, zelo, vepřo
Hamburger
Brambory, pečená krkovice, zelí
Guláš s kolínkama
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnic 1169/11 EU
1) obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
3) vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
4) ryby a výrobky z nich
5) podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) celer a výrobky z něj
10) horčice a výrobky z ní
11) sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, 1, vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich